Webshop

Website elementen

In de webshop kunnen diverse website elementen toegevoegd worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een aanmeld functie voor de nieuwsbrief. Een bannerslider (producten die in een carrousel getoond worden). Een bel mij terug knop. In dit artikel wordt uitgelegd  hoe de diverse functie ingesteld kunnen worden.

De elementen

Binnen de ‘pagina configuratie’ kan het type ‘Website element’ worden gekozen.

Bij de groep kan dan vervolgens een website element type worden geselecteerd:

De opties die beschikbaar zijn voor het next platform zijn:

  • Aanmelden nieuwsbrief; deze toont de mogelijkheid om aan te melden op de nieuwsbrief
  • Banner slider; Wanneer het website element Banner slider wordt gekozen dient bij variabele 2 het nummer van de bannergroep ingevuld te worden, zodat de banners uit die betreffende groep als banner slider worden getoond.

Het nummer van de bannergroep kun je vinden door te gaan naar: Website –> Banner groepen –> klik op de bannergroep die als slider getoond moet worden en daar vind je het nummer.

  • Bel mij terug; deze toont de mogelijkheid om aan te geven dat de bezoeker wil worden teruggebeld. Via een e-mailtemplate wordt er een terugbelverzoek doorgestuurd naar een eigen gekozen e-mail adres.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
10
1

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.