Logic4

Voorkeurs grootboekrekeningen instellen

Doordat een groot deel van de financiële boekingen automatisch gaan bij Logic4 is het van groot belang dat vooraf de instellingen goed staan. Deze instellingen zijn zelf in te stellen maar kunnen ook door de consultant ingesteld worden.

Inrichten voorkeurs grootboekrekeningen

De voorkeurs grootboekrekeningen moeten ingesteld worden bij de ‘Systeem instellingen’. Deze zijn te vinden op het tabblad ‘Instellingen’ onder het kopje ‘Systeem’. Als het venster met de systeem instellingen is geopend moeten de grootboekrekeningen op het tabblad ‘Administratie’ worden ingevuld. Per onderdeel kan een grootboekrekeningen worden gevuld en geselecteerd. Staat de gewenste grootboekrekeningen er niet tussen? Maak deze aan. Dat is in dit artikel beschreven. Hieronder een screenshot van het tabblad: 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.