Logic4

Bij het verwerken van een bankafschrift kan ik niet kiezen voor betalingskorting of koersverschillen

Op het tabblad ‘Administratie’ kan ervoor gekozen worden om een bankafschrift te verwerken. Tijdens de verwerking van het bankafschrift is het mogelijk om een deel van het bedrag als korting, koersverschil of betalingsverschil te boeken. Deze opties worden echter pas getoond als er in de systeem instellingen is aangegeven welke grootboekrekening er gebruikt mag worden. De verschillende opties worden namelijk geboekt op aparte grootboekrekeningen. Als die grootboekrekeningen niet zijn gevuld worden de opties niet getoond bij het verwerken van een bankafschrift.

In de schermafbeelding hieronder is aangegeven waar de grootboekrekeningen ingevuld moeten worden. Heeft u nog geen grootboekrekening aangemaakt? Bekijk dan dit artikel waarin wordt beschreven hoe een grootboekrekeningen aangemaakt moet worden.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.