Uitklapbare informatie tonen

Wanneer je op de website veel informatie wilt tonen en deze gestructureerd wil weergeven, dan is er een optie om deze per categorie / onderwerp in te klappen. Om dit te doen moet je de tekst in blokken verdelen en deze op een gestructureerde manier invoeren.

Hoe ziet dit eruit:

De verschillende onderwerpen worden samengevoegd getoond:

Wanneer je deze openklapt ziet dit er als volgt uit:

Hoe richt ik dit in?

Om dit in te richten kun je de volgende indeling gebruiken in het script en dat op de gewenste pagina / in het gewenste CMS item toevoegen:

De volledige code voor het voorbeeld vind je hier:

<h2>Pagina titel</h2>
<p>Tekst boven de uitklapbare tekst</p>
<article class="faqitem">
<h3><i class="fa fa-chevron-right">1ste titel die je kan uitklappen</h3>
<p style="display: none">Inhoud eronder</p>
<p><strong>Vetgedrukte 1ste paragraaf</strong>
<br />Inhoud van deze alinea</p>
<p><strong>Vetgedrukte 2de paragraaf</strong>
<br />Inhoud van deze alinea</p>
</article>
<article class="faqitem">
<h3><i class="fa fa-chevron-right">2de titel die je kan uitklappen</h3>
<p style="display: none">Inhoud van deze alinea</p>
</article>
<section class="innerfaqholder"/><section>