Logic4

Toevoegen van tekst op het rapport

Om op een rapport een statische tekst te maken kan je een ‘Label’ object naar je werkblad slepen en vervolgens bij de eigenschap ‘Text’ de tekst wijzigen die getoond dient te worden. Je kunt natuurlijk nog veel meer eigenschappen van dit object aanpassen; zo kun je bijvoorbeeld het font aanpassen en daarmee het lettertype en grootte van de tekst aanpassen.

statische-tekstOm te kijken hoe deze toevoeging voor je rapport eruit ziet kan je ten allen tijde een voorbeeld van het rapport opvragen door onder in je scherm op ‘Preview’ te klikken. Om weer terug naar je ontwerp te gaan klik je vervolgens op ‘Design’.

preview-rapport

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.