Logic4

Tellerstanden invoeren

Klik vanuit de eenhedenregistratie module op “Tellerstanden invoeren”.

Selecteer een datum tot wanneer je de tellerstanden wilt invoeren. Klik daarna op “Zoeken”. Het systeem zal alle tellers tonen waarvan nog een stand ingevuld moet worden. Selecteer de juiste regel en klik op “Tellerstand invoeren”.

Geef de juiste stand op en klik op “Opslaan en sluiten”.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met de Servicedesk door een e-mail te sturen naar help@logic4.nl
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.