Logic4

(D) Tellerstanden invoeren

Klik vanuit de eenhedenregistratie module op de “Tellerstanden invoeren” knop, onderstaande scherm wordt geopend:

Selecteer een datum tot wanneer je de tellerstanden wilt invoeren, standaard wordt de huidige datum gevuld. Vul eventuele optionele filters en klik daarna op “Zoeken”. Het systeem zal alle tellers tonen waarvan nog een stand ingevuld moet worden. Selecteer de juiste regel en klik op “Tellerstand invoeren”.

In het tellerstand opgeven scherm wordt een voorspelling gedaan wat de tellerstand ongeveer zou moeten zijn. Dit is een berekening op basis van de laatste tellerstand en de opgegeven voorschot aantallen. Als er een eerdere verrekening heeft plaatsgevonden wordt deze bij het ‘huidige tellerstand’ kopje getoond. Bij de details staat meer informatie over de teller, het gekoppelde object en afspraak.

Geef de juiste stand op en klik op “Opslaan en sluiten”.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.