Logic4

Tellerstanden factureren

Vanuit de module Eenhedenregistratie is het mogelijk om snel en makkelijk alle abonnementen, voorschotten en verrekeningen in één keer te factureren. De module Eenhedenregistratie maakt per debiteur een aparte order/factuur aan.

Klik vanuit de Tellerstanden module op “Tellerstanden factureren”. Onderstaand scherm wordt geopend.

Selecteer de juiste periode waarover je wilt factureren. Klik op “Zoeken”, het systeem geeft een overzicht van alle te factureren abonnementen, voorschotten en verrekeningen.

Selecteer de regels door te klikken op “Selecteer alle regels” en klik op “Factureren”. Na het factureren krijg je de melding dat de facturen aangemaakt zijn.Je kunt de aangemaakte facturen terug vinden bij openstaande orders. Klik hiervoor op de module “Orders” en klik op “Order overzicht”. Na controle kunnen de orders uitgeleverd en gefactureerd worden.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met de Servicedesk door een e-mail te sturen naar help@logic4.nl
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
1
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.