Systeemeisen en aanbevolen hardware

In dit artikel worden de minimale systeemvereisten weergegeven en daarnaast volgt een overzicht van de aanbevolen hardware.

Besturingsystemen / software

De volgende besturingssystemen kunnen gebruikt worden met Logic4:

• Microsoft Windows Vista SP2 (32/64bit)
  • Microsoft Windows 7 SP1 (32/64bit)
  • Microsoft Windows 8 (32/64bit)
  • Microsoft Windows 8.1 (32/64bit)
  • Windows Server 2008 SP2
  • Windows Server 2008 R2 SP1
  • Windows Server 2012
  • Windows Server 2012 R2
  • Microsoft Windows 10

.NET Framework

Voor het gebruik van Logic4 is Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 benodigd en Microsoft .NET Framework 4.5.2.
Het .NET framework kan geïnstalleerd worden via https://portal.logic4.nl

Aanbevolen systeemeisen

Intern geheugen
Het minimale interne geheugen voor het gebruik van Logic4 is 4GB. We adviseren echter om gebruik te maken van 8GB intern geheugen.
Schermresolutie
De minimale schermresolutie voor het gebruik van Logic4 is 1280×1024.
Internetverbinding
De minimale snelheid van de te gebruiken internetverbinding is 20 Mbit/s download en 4 Mbit/s upload.
DMS (Documenten Beheer)
Bij gebruik van DMS binnen Logic4 in combinatie met Windows 8 of Windows 8.1 wordt aangeraden Adobe Reader te installeren.
Adobe Reader kan via de volgende link geïnstalleerd worden: https://get.adobe.com/nl/reader/
Kassaprinter
Voor het gebruik van een kassaprinter adviseren wij de Epson TM-T88V.

Barcodescanner
Voor het gebruik van een barcodescanner adviseren wij de Symbol Motorola LS2208.

Labelprinter
Als labelprinter adviseren wij de Brother QL-700 labelwriter of de Dymo Labelwriter 400.

Kassalade
Voor het gebruik van een kassaladen adviseren wij een kassalade met een RJ11 aansluiting en het gebruik van een Gigatek DT105U (RJ11 naar USB Converter). Op deze manier kan de kassalade via een USB-aansluiting worden aangestuurd vanuit de software.

CCV-koppeling pin
Voor het gebruik van de CCV-koppeling moeten de volgende apparaten worden gebruikt. Vx520 cashier unit + Vx820 PINpad. Andere apparaten worden hierbij niet ondersteund.