Webshop

Speciale functies

Binnen het Next platform bestaan er enkele speciale functies die nog meer maatwerk bieden inzake de weergave in de webshop en daarnaast de gebruikersvriendelijkheid (kunnen) verhogen.

Aanbieding/kenmerk Layer

Bij een artikel kan een blokje met tekst (layer) en een eigen gekozen kleur boven op de artikelafbeelding worden geplaatst. Dit is bijvoorbeeld handig om aan te geven dat een bepaald artikel in de aanbieding is of om een kenmerk van het artikel te benoemen. zie de volgende voorbeelden:

Om een layer te plaatsen dient  het artikel geopend te worden waarbij de layer geplaatst moet worden. Het volgende scherm moet nu zichtbaar zijn:

In dit venster klikken op ‘aanbieding’ (1). In het venster dat opent dient ‘vrij veld 1’ (2) gevuld te worden met de tekst  en ‘vrij veld 2’(2) met de kleur codering (voor de kleur coderingen zie kleurcoderingen). Na het opslaan (3) is dit direct zichtbaar in de webshop. Verschil tussen vrij veld 1 en 2 ten opzicht van de actielabel tekst en klasse is dat de laatste 2 wel datum afhankelijk zijn. Met andere woorden als je geldig van en geldig tot invult. Alleen tussen die periode is het dan zichtbaar.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met de Servicedesk door een e-mail te sturen naar help@logic4.nl
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.