Logic4

Snelkoppelingen maken binnen Logic4

Binnen Logic4 is het mogelijk om snelkoppelingen te maken. Dit kan voor alle icoontjes waarop geklikt kan worden in het beginscherm. Het maken van snelkoppelingen kan op twee manieren:

  1. Door op de tekst van icoontje te gaan staan en vervolgens op de rechtermuisknop te klikken. In het voorbeeld hieronder is er al een snelkoppeling gemaakt voor ‘Order aanmaken’ en wordt er als voorbeeld nu ook een snelkoppeling toegevoegd voor ‘Inkooporder aanmaken’. Als er op de rechtermuisknop wordt geklikt verschijnt de tekst ‘NAAM TEKST ICOONTJE toevoegen aan favorieten in startscherm’. Vervolgens worden de snelkoppeling boven zichtbaar.
  2. Een ander manier is om de tekst + incoontje te slepen naar de linkerkant van het scherm. In het scherm hierboven zie je een grijze balk met puntjes tussen de tekst ‘Orders’ en het tabblad ‘Didi’. Die balk kan naar beneden worden gesleept waarna er een witruimte zichtbaar wordt. Daar kunnen ook snelkoppelingen worden geplaatst. Dan kan door op de tekst van het betreffende icoontje te gaan staan, de muisknop ingedrukt te houden en deze vervolgens te slepen naar de witruimte. Zie het voorbeeld hieronder:

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.