Logic4

Een prijslijst genereren o.b.v. een offerte

In een offerte kunnen aparte prijzen worden opgenomen. Deze afwijkende prijzen kunnen gelden voor een langere periode wat betekent dat de klant altijd die prijs moet krijgen bij een bestelling. Om die reden is het mogelijk een prijslijst te genereren o.b.v. een bestaande offerte.

Prijslijst maken

Op het tabblad ‘Artikelen’ staat het kopje ‘Prijslijsten’. Daar dient gekozen te worden voor ‘Prijslijst aanmaken’. Vervolgens kan in de prijslijst geklikt worden op de knop: ‘Importeren / exporteren’. Kies daar vervolgens voor ‘Importeer prijsafspraken vanuit offerte’. Vervolgens zal het offertescherm openen waarin gekozen kan worden voor de betreffende offerte. Vervolgens worden de prijsafspraken in de offerte geladen. 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.