Logic4

POS banners op 2e scherm tonen

Wanneer je gebruik maakt van het kassasysteem (POS) is het ook mogelijk om een 2e scherm aan te sluiten. Hierop wordt de kassabon voor de klant afgebeeld. Het is echter ook mogelijk om hier banners op te tonen in een slideshow. Hoe je dit instelt lees je in dit artikel.

Inrichten van de basisinstelling

Op de computer waar de kassa (POS) op ingesteld is dien je naar ‘Instellingen’ > ‘Lokale instellingen’ te gaan. Het volgende scherm wordt dan getoond:

pos-banners

Wanneer je dit hebt aangeklikt wordt het volgende scherm getoond waar het omcirkelde vinkje aangezet dient te worden:pos-banners

Wanneer dit vinkje is gezet dan dien je te navigeren naar ‘POS’ > ‘Inrichten’ en klik je op ‘POS banners’:
pos-banners

Hier kan je banners toevoegen die afgebeeld worden in een slideshow op je 2e scherm (second screen):
pos-banners

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
1
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.