Logic4

Outlook/Office 365 add-in.

Deze add-in kan gebruikt worden om de debiteurenkaart van Logic4 te openen vanuit je mail. Dit wordt gedaan op basis van het emailadres waar een mail vandaan komt. Deze add-in hoef je maar op 1 plek te installeren, als je hem binnen Outlook installeert zal hij zich ook op Office 365 laten zien, en omgekeerd geldt hetzelfde. Hieronder staat beschreven hoe de add-in kunt installeren.

Eerst ga je naar de volgende link, dit doe je via Internet Explorer. https://content.logic4.nl/CustomerApplications/OutlookCRMLauncher/Dd9smF/, waar je op “klik hier om te installeren” klikt.

Mocht er een melding plaatsvinden dat de applicatie niet geactiveerd kon worden, doe dit dan door de applicatie “Outlook CRM Launcher” via het Start menu zelf te starten. Nadat deze geheel is opgestart is het protocol geregistreerd en kan het scherm ‘Form1’ worden gesloten.

Outlook add-in installeren

Om onze outlook add-in te installeren via Outlook moeten de volgende stappen ondernomen worden:

Open Outlook, selecteer het eerste tabblad van het office lint en klik op de knop om Add-ins toe te voegen:

Je krijgt dan het volgende scherm te zien:

 

 

Hier voer je de volgende URL in: https://content.logic4.nl/CustomerApplications/OutlookCRMPlugin/Logic4CRMPlugin.xml

 

 

 

Het kan zijn dat er een waarschuwing verschijnt; wanneer op Installeren wordt geklikt dan zal de voortgang worden getoond:

De applicatie installeert zich en is in het vervolg aan te klikken in Outlook.

 

Hierna is de add-in te gebruiken. Klik op het icoon om het panel te openen. Indien een email is geopend en er wordt op de knop “Open debiteurenkaart” geklikt dan zal in Logic4 Desktop de bijbehorende debiteur getracht te worden geopend. LET OP: Logic4 Desktop moet al draaien en u moet ook ingelogd zijn om deze functionaliteit correct te laten werken.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.