Logic4

Oude e-mails verwijderen

Binnen de software worden verschillende e-mailtjes verzonden. Denk hierbij aan de elektronische facturatie en de betalingsherinneringen. Deze e-mails blijven binnen Logic4 staan tot het moment dat deze worden opgeruimd (ook als u geen gebruik maakt van de e-mail module).

Indien u toegang heeft tot de e-mail module zijn er verschillende manier om de mappenstructuur te bewerken. U kunt dan bijvoorbeeld via e-mail inzien e-mails bekijken en definitief verwijderen.

Navigatie

Ga vanuit het hoofdmenu van Logic4 naar communicatie > Email inrichten > Emailmappen data overzicht.e-mails-verwijderen

Data verwijderen en exporteren

Onderstaand scherm wordt nu geopend wanneer je klikt op ‘Emailmappen data overzicht’.emailmappen-data

Door op de knop Zoeken te drukken worden alle mappen met data getoond.

Klik op de regel/map die u wilt verwijderen. Klik op Exporteren en verwijderen als u de geselecteerde map wilt exporteren naar een map op uw computer en daarna automatisch te verwijderen. Wanneer u de e-mails definitief wilt verwijderen (zonder export) klikt u op Definitief verwijderen.

Geheugen gebruik opvragen van database

database-capaciteitOm het geheugengebruik op te vragen na of voor verwijderen van de e-mails klikt men op het Logic4 logo links boven in de hoek. Vervolgens klik je op ‘Help’ > ‘Over’ en zie je onderstaand het scherm waar de capaciteit van de database vermeld staat:

database-capaciteit-2

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met de Servicedesk door een e-mail te sturen naar help@logic4.nl
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.