Logic4

Oude e-mails verwijderen

Binnen de software worden verschillende e-mailtjes verzonden. Denk hierbij aan de elektronische facturatie en de betalingsherinneringen. Deze e-mails blijven binnen Logic4 staan tot het moment dat deze worden opgeruimd (ook wanneer je geen gebruik maakt van de e-mail module).

Indien je toegang hebt tot de e-mail module zijn er verschillende manier om de mappenstructuur te bewerken. Je kunt dan bijvoorbeeld via e-mail inzien e-mails bekijken en definitief verwijderen.

Navigatie

Ga vanuit het hoofdmenu van Logic4 naar communicatie > Email inrichten > Emailmappen data overzicht.

Data verwijderen en exporteren

Onderstaand scherm wordt nu geopend wanneer je klikt op ‘Emailmappen data overzicht’.

Door op de knop Zoeken te drukken worden alle mappen met data getoond.

Klik op de regel/map die je wil verwijderen. Klik op Exporteren en verwijderen als je de geselecteerde map wil exporteren naar een map op jouw computer en daarna automatisch te verwijderen. Wanneer je de e-mails definitief wilt verwijderen (zonder export) klik je op Definitief verwijderen.

Geheugen gebruik opvragen van database

Om het geheugengebruik op te vragen na of voor verwijderen van de e-mails klik je op Bestand > Help > Over en zie je onderstaand het scherm waar de capaciteit van de database vermeld staat:

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.