Logic4

OSS aangifte rapport

In deze handleiding leggen we je uit hoe je een OSS aangifte rapport kunt uitdraaien en op basis waarvan je deze kunt uitdraaien.

Meer informatie over de algehele inrichting van de BTW in de Logic4 applicatie: BTW inrichting Logic4

Welke BTW codes er worden mee genomen in de OSS aangifte is afhankelijk van de instelling bij de BTW code. Als er een BTW code is aangemaakt van het “type 00 Geen BTW” dan krijg je de mogelijkheid deze mee te nemen in je OSS aangifte.

Op welke wijze kan ik de OSS aangifte vervolgens printen?

  • Om deze te kunnen printen heb je als gebruiker het gebruikersrecht nodig welke de beheerder voor je kan instellen
  • Na activatie van dit gebruikersrecht dien je de applicatie opnieuw op te starten. Vervolgens kun je naar het OSS aangifte rapport printen scherm navigeren
  • Het rapport zal als volgt worden getoond. Het land en de BTW code worden geplaatst naar aanleiding van de instelling bij de BTW code [ ] B2C binnen EU.
  • Het rapport OSS aangifte is ook eventueel aan te passen met de beschikbare variabelen.

    Meer informatie over het aanmaken/wijzigen van een rapport vind je in deze handleiding: Rapporten beheer/

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.