Logic4

(D) Order eenhedenregistratie

Het is mogelijk om handmatig orders aan een contract te koppelen. Bij het aanmaken van voorschotten/abonnementen/verrekeningen wordt de order automatisch al gekoppeld. In het geval van accessoires wordt er eerst een vraag gesteld (zie laatste paragraaf).

Handmatig

Om een order handmatig te koppelen aan een contract staat bovenin het orderscherm een knop ‘Koppel aan contract’, via het contract overzicht kan er een contract geselecteerd worden:

Op het moment dat het contract gekoppeld is zijn komen er meer opties beschikbaar:

Controle

Om te controleren of een order/orderregel aan een contract/contract-object is gekoppeld kun het tabblad ‘Extra informatie 2’ controleren:

Bij het contract kunt u deze orders terugvinden en ook wanneer er facturen zijn gemaakt worden deze bij het contract getoond.

Accessoires

Wanneer er accessoires zijn gekoppeld zal bij het toevoegen van een artikel (die gekoppeld is op een actief contracten als actief accessoire) op een order een controle plaatsvinden en de vraag worden gesteld of de order gekoppeld mag worden aan het contract:

Wanneer je hier op ‘Ja’ klikt, wordt de order gekoppeld aan het gekozen contract. Er worden 2 vervolg vragen gesteld:

  • Verkoopprijzen van de accessoires + verzendkosten naar €0,- aanpassen.
  • Contract object koppelen aan de toegevoegde orderregel.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.