Overig

Omzetting Logic4 Fisi naar Logic4 Desktop

Beste Logic4 gebruiker,

Bij het opstarten van Logic4 Fisi heb je onderstaande melding in beeld gekregen:

Vorig jaar hebben we een email verstuurd waarin we hebben vermeld dat we overgaan van Logic4 Fisi naar Logic4 Desktop.

Wat is er veranderd?

  • Logic4 Desktop draait op een vernieuwd .NET Framework dat het mogelijk maakt om bepaalde functionaliteit aan het platform toe te voegen. Alle LISA wensen en andere doorontwikkeling zal plaatsvinden binnen deze applicatie. De interface en werking van de software blijft hetzelfde, alleen de ‘fundering’ is nieuw en helemaal up-to-date.
  • Versienummer is gewijzigd van 4.xx.xx naar 5.xx.xx. Hoe je de versie bekijkt van je applicatie vind je hier uitgelegd: Controleren versie Logic4 Desktop

Installatie Logic4 Desktop

Stappen installatie Logic4 Desktop applicatie:

1. Installatie van de applicatie Installatie handleiding Logic4 Desktop
2. Logic4 Fisi verwijderen. Dit kun je verwijderen door te gaan naar Configuratie scherm –> programma’s verwijderen (Windows).

Wat gebeurd er na 01-11-2020?

Na 01-11-2020 is het niet meer mogelijk om Logic4 Fisi te gebruiken. Het is dan niet meer mogelijk om in te loggen in deze applicatie.

Deze melding word dan ook getoond bij het opstarten van Logic4 Fisi.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Op datum
10 sep 2020
Categorie
Overig
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.