Nieuwe gebruiker aanmaken

Tot op heden wordt het aanvragen van nieuwe gebruikers verzorgd door de servicedesk van Logic4. Het is vanaf nu mogelijk om een nieuwe gebruiker aan te vragen via portal.logic4.nl. Dit kan niet elke gebruiker, enkel de gebruiker die bij Logic4 als key user staat geregistreerd. (zie je deze optie niet en ben je wel een Key User? Geef dit dat aan bij het ServiceDesk team)
Stap 1: Deze betreffende key user kan in portal.logic4.nl zelf gebruikers aanmaken onder het kopje beheer gebruikers:
(Het advies is om de gebruikers loginnaam gelijk te houden het email adres, dit is echter niet verplicht)

Stap 2: De aangemaakte gebruiker krijgt een mail met een link waarmee deze persoon zelf een wachtwoord kan aanmaken binnen de portal:

(Deze link is 24 uur geldig)

Stap 3: Na dat de gebruiker een wachtwoord heeft ingevoerd krijgt norepley@logic4.nl een mail dat er een gebruikers is toegevoegd:
Binnen de administratie van Logic4 wordt bekeken hoeveel gebruikers er zijn en hoeveel er in het pakket zitten. Indien het aantal gebruikers groter is dan de gebruikers aanwezig binnen het pakket, worden er maandelijkse kosten doorberekend.