Overig

Nieuwe gebruiker aanmaken

Wanneer je de beheerder van de organisatie bent heb je de mogelijkheid om gebruikers aan te maken voor Logic4. Log hiervoor in op https://portal.logic4.nl

Wanneer je ingelogd bent en door ons als ‘Beheerder’ bent gekenmerkt wordt er een tabblad getoond weergegeven onder de naam ‘Beheer gebruikers’:

Als je daarop klikt krijg je de mogelijkheid om per medewerker een gebruiker voor Logic4 aan te maken:

Je geeft alle benodigde info op en drukt vervolgens op ‘Opslaan’.

De gebruiker krijgt nu een beveiligde link die 24 uur geldig is waarmee een nieuw wachtwoord aangevraagd kan worden. Als je op de link ‘Wachtwoord instellen’ klikt wordt je verwezen naar de portal en kan er een nieuw wachtwoord worden opgegeven. Na het aanpassen kan er ingelogd worden in Logic4:

 

Nadat de gebruiker een wachtwoord heeft ingevoerd krijgt norepley@logic4.nl een mail dat er een gebruikers is toegevoegd:
Binnen de administratie van Logic4 wordt bekeken hoeveel gebruikers er zijn en hoeveel er in het pakket zitten. Indien het aantal gebruikers groter is dan de gebruikers aanwezig binnen het pakket, worden er maandelijkse kosten doorberekend.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
1
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.