Webshop

Milieukenmerken én certificaten laten inlezen vanuit Quantore

Het is mogelijk om de milieukenmerken én certificaten die Quantore aanlevert te laten inlezen op de webshop. Bij het inlezen van deze kenmerken en certificaten zijn er verschillende opties waarvoor gekozen kan worden:

  1. De milieukenmerken kunnen weergeven worden op de overzichtspagina. Hierbij zal een icoontje zichtbaar worden bij het artikel. Deze informatie wordt ingelezen bij de USP’s van een artikel. Als hier al eigen USP’s zijn ingevuld, dan worden deze overschreven! Hieronder een voorbeeld:
  2. De tweede optie is om de certificaten weer te laten geven onder prijs en voorraadtekst van het artikel. Hier worden de getoonde icoontjes weergegeven. Hieronder een voorbeeld:
  3. Tevens is het mogelijk om milieukenmerken net zoals de certificaten weer te geven. Dit wordt dan een extra kopje met milieukenmerken.

LET OP: je kunt enkel 1x ‘Over de kenmerken’ op de artikeldetailpagina tonen.

Om deze functionaliteit te activeren kun je contact opnemen met de Servicedesk. Geef hierbij aan of je gebruik wilt maken van één van de opties of meerdere. Nadat de functionaliteit is geactiveerd adviseren wij om de leveranciersconnector te draaien, zodat je over de meest actuele informatie beschikt!

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
1
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.