Logic4

Merken

Merken kunnen worden toegevoegd via het Merken overzicht.

Hier kan de benodigde informatie van het Merk worden toegevoegd. Het merk wordt dan ook zichtbaar bij het aanmaken van de artikelen. Je kunt dan middels de dropdown kiezen voor het merk dat je wil gaan toekennen aan het artikel.

Merk: door hier te kiezen voor ‘Nieuw’ kan er een niet merkt aangemaakt gaan worden.
Merk (Omschrijving): zet hier de naam van het nieuwe merk neer.
Link naar website: als het merk een eigen pagina heeft of je wilt dat als klanten klikken op het merk ze naar een externe URL gaan kan die hier worden vermeld.
Tabblad Vertalingen: op de webshop is het mogelijk om meerdere talen toe te voegen. Hier kan per taal een afwijkende titel en omschrijving meegegeven worden.
Tabblad Logo: de afbeeldingen (logo) die hier wordt toegevoegd is zichtbaar op de merkenpagina.
Tabblad website koppelingen: hier kan (mits er meerdere webshops zijn) gekozen worden op welke webshop het merk zichtbaar moet én mag zijn.

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met afdeling klantgeluk door een mail te sturen naar help@logic4.nl
Geschreven door
Op datum
28 jul 2017
Categorie
Artikelen
Tags
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.