Logic4

Instellen van een 360 graden viewer

Dit artikel bevat een beschrijving hoe 360 graden views kunnen worden toegevoegd aan Logic4, zodat deze zichtbaar worden op de webshop.
Binnen Webrotate wordt een 360 graden view aangemaakt. Deze creëert een map met daarin een .xml bestand met een mapje met bijbehorende foto’s.
Deze map kan vervolgens worden geüpload naar een SFTP locatie:

URL:
Poort: 990
Protocol: SFTP
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Hier is de bestaande mappenstructuur overgenomen en kunnen de bestanden op de gewenste locatie worden geplaatst.
Om nu bij een artikel in te kunnen richten waar het artikel de 360graden view vandaan moet halen kan dit op het tabblad Informatie gevuld worden.
Geef hier een Externe link op. Deze begint met /files/Viewer360/ gevolgd door de locatie van het XML bestand. Zie hieronder voor een voorbeeld:

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
1
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.