Logic4

Installatiehandleiding

De installatie van Logic4 software pakket is een eenvoudig proces. Als je onderstaande volgt, is het Logic4 software pakket binnen enkele ogenblikken geïnstalleerd.

Let op: Gebruik Microsoft Internet Explorer om de installatie uit te voeren!

 • Ga naar https://portal.logic4.nl
 • Log in met je eigen loginnaam en wachtwoord in en klik op “Inloggen”.
 • Je komt nu binnen op de customer portal. Onder “Alles-in-één bedrijfssoftware & E-commerce” vind je de installatie van Logic4 en de bijbehorende .NET Framework versies en benodigde software.
  Indien het Visual C++ Redistributable, Microsoft .NET Framework 3.5 met service pack 1 en het Microsoft .NET Framework 4.5.2 nog niet op de pc geïnstalleerd zijn, dien je dit te doen alvorens je het Logic4 software pakket kunt installeren. In de portal vind je de download links naar de meest recente versies.
 • Nadat de benodigde software is geïnstalleerd, kun je klikken op de link “Download & Installeer Logic4”.
  Nadat je akkoord gaat met de installatie, zal de verdere procedure automatisch verlopen. Het Logic4
  software pakket wordt gedownload, waarna dit geïnstalleerd wordt op de pc. Zodra de installatie
  afgerond is, krijg je hier een melding van.
 • Je kunt nu inloggen in Fisi. Je vindt de snelkoppeling op het bureaublad.
 • Nadat het pakket vers op de computer geïnstalleerd is, dien je bij de eerste keer opstarten een sleutel op te geven. Klik hiervoor op het knopje “sleutel”, onderin het inlog scherm. De sleutel wordt verstrekt door uw consultant. De sleutel wordt op basis van diverse criteria versleuteld op de computer opgeslagen. Dit ter voorkoming dat andere gebruikers gebruik kunnen maken van de software en/of dit kunnen kopiëren.
 • Vanaf dit moment kun je gemakkelijk inloggen met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met afdeling klantgeluk door een mail te sturen naar help@logic4.nl
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.