Installatiehandleiding

Welkom als nieuwe gebruiker bij Logic4. Met dit stappenplan helpen we je met de installatie van Logic4 Fisi. Aan de hand van deze stappen is de installatie een eenvoudig proces.

Let op: Gebruik Microsoft Internet Explorer of Microsoft Edge om de installatie uit te voeren!

1. Gebruik voor de installatie Microsoft Internet Explorer of Microsoft Edge.
    2. Ga naar https://portal.logic4.nl.
    3. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in wat je hebt gekregen van je consultant. Klik op ‘Inloggen’.
      Je bent nu ingelogd in de portal. Indien je nog geen .NET Framework 3.5, .NET Framework 4.5.2 en/of Visual C++ Redistributable op je pc hebt geïnstalleerd, vind je onder ‘Systeemeisen‘ de downloadlinks.

1. Klik op de button ‘Download & Installeer Fisi‘. De installatie verloopt automatisch, zodra deze is afgerond krijg je een melding.
  2. Open Logic4 Fisi via de snelkoppeling op je bureaublad of via Menu Start.
  3. LET OP: De eerste keer dat je Logic4 Fisi opent moet je de sleutel invoeren. Dit doe je door op ‘Sleutel’ te klikken (zie screenshot hieronder). Voer hier de sleutel in die je hebt gekregen van je consultant.
  4. Voer nu je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Login’.

Let op: Het is belangrijk om de .NET Frameworks allebei te installeren

Hoera, je hebt nu Logic4 Fisi succesvol geïnstalleerd!

Wil je het wachtwoord wijzigen? Log in op portal.logic4.nl en kies voor ‘Wachtwoord wijzigen’ bovenaan de pagina. Vanwege de privacywetgeving (AVG) mogen wij geen wachtwoorden verstrekken of aanpassen voor medewerkers.

TIP: Om meer performance verbetering te behalen ga je na het opstarten naar ‘Lokale Instellingen’ > ‘Layout’ en zet het vinkje voor ‘Experimenteel: Logic4 weergeven in nieuwe layout’.