Installatiehandleiding

De installatie van Logic4 software pakket is een eenvoudig proces. Als je onderstaande volgt, is het Logic4 software pakket binnen enkele ogenblikken geïnstalleerd.

Let op: Gebruik Microsoft Internet Explorer om de installatie uit te voeren!

Welkom als nieuwe klant en gebruiker bij Logic4. In dit document vind je de gebruikersgegevens en installatie tips voor Logic4. De installatie van het Logic4 softwarepakket is een eenvoudig proces. Als de onderstaande stappen worden gevolgd is het Logic4 softwarepakket binnen enkele ogenblikken geïnstalleerd.

• Gebruik Microsoft Internet Explorer of Microsoft Edge om de installatie uit te voeren.
  • Ga naar https://portal.logic4.nl.
  • Vul onderstaande loginnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.
  • Je komt nu binnen op de customer portal. Onder “Alles-in-één bedrijfssoftware & E-commerce” vind je de installatie van Logic4 Desktop en de bijbehorende .NET Framework versies en benodigde software. Klik daarvoor op de zwarte knop ‘Download & installeer Fisi’.
  • Indien het Visual C++ Redistributable, Microsoft .NET Framework 3.5 met service pack 1 en het Microsoft .NET Framework 4.5.2 nog niet op de pc geïnstalleerd zijn, dient dit te gebeuren voordat je het Logic4 softwarepakket kunt installeren. Deze hulpprogramma’s kunnen op dezelfde plek worden gedownload als beschreven bij stap 4.
  • Nadat de benodigde software is geïnstalleerd, klik je op de link “Download & Installeer Logic4”. Nadat je akkoord gaat met de installatie, zal de verdere procedure automatisch verlopen. Het Logic4 softwarepakket wordt gedownload, waarna dit geïnstalleerd wordt op uw pc. Zodra de installatie afgerond is, krijgt je hier een melding van.
  • U kunt nu inloggen in Logic4 Desktop. Je vindt de snelkoppeling op je bureaublad. Door te klikken op het Logo van Logic4 zal de applicatie gestart worden.
  • Voer vervolgens de gebruikersgegevens in zoals deze hieronder zijn weergegeven.
  • LET OP: Bij het opnieuw installeren van de software op een pc dient de sleutel eenmalig ingevoerd te worden. De sleutel kan worden ingevoerd in hetzelfde scherm als waar de gebruikersnaam en wachtwoord worden ingevoerd. Klik rechts onderin op ‘Sleutel’ en voer de sleutel in. Als de sleutel hieronder niet is ingevuld is deze verkrijgbaar bij de leidinggevende.
  • Nadat stap 9 succesvol is voltooid kan er vanaf nu ingelogd worden met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Vanaf dit moment kun je gemakkelijk inloggen met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord.