Overig

Inschrijven of uitschrijven voor de Lisa nieuwsbrief

Iedere gebruiker binnen Lisa ontvangt de nieuwsbrief. Daarin staan alle nieuwe wensen die in Lisa staan. Ook worden updates gegeven over lopen de wensen en kun je snel zien welke wensen bijna zijn verlopen. Iedere lisa wens is namelijk 2 maanden actief. Door in te loggen op lisa.logic4.nl kun je als gebruiker zelf bepalen of de nieuwsbrief wilt ontvangen. In het onderstaande screenshot wordt precies aangegeven wat hiervoor gedaan moet worden:

De refresh knop komt pas in beeld als daar met de muis naar toe wordt gegaan. klik er vervolgens op en het venster zoals hierboven getoond zal verschijnen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met de Servicedesk door een e-mail te sturen naar help@logic4.nl
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
1

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.