Inschrijven of uitschrijven voor de Lisa nieuwsbrief

Iedere gebruiker binnen Lisa ontvangt de nieuwsbrief. Daarin staan alle nieuwe wensen die in Lisa staan. Ook worden updates gegeven over lopen de wensen en kun je snel zien welke wensen bijna zijn verlopen. Iedere lisa wens is namelijk 2 maanden actief. Door in te loggen op lisa.logic4.nl kun je als gebruiker zelf bepalen of de nieuwsbrief wilt ontvangen. In het onderstaande screenshot wordt precies aangegeven wat hiervoor gedaan moet worden:

De refresh knop komt pas in beeld als daar met de muis naar toe wordt gegaan. klik er vervolgens op en het venster zoals hierboven getoond zal verschijnen.