Logic4

Inrichten bank voor inlezen MT940

Logic4 biedt de mogelijkheid om MT940 bestanden in te lezen. Dat zijn rekeningafschriften die u kunt downloaden bij uw bank. Om deze MT940 bestanden te kunnen inlezen dien er een aantal instellingen te worden gedaan bij het dagboek ‘bank’. Als in het dagboeken wordt gekozen om een nieuwe bank aan te maken dient er het volgende ingesteld te worden:

  1. De naam van de bank. Dit is zelf te kiezen
  2. Het boek type is bij het aanmaken van een bank altijd ‘Bank’
  3. De grootboekrekening waarop de bankmutaties geboekt moeten worden.
  4. Nadat het vinkje aanstaat ‘Bankafschriften importeren’ verschijnen er twee extra regels. Bij de regel voor het Bankrekeningnr dient het IBAN rekeningnummer van het afschrift getoond te worden.
  5. Bij deze regel dient de juiste bank te worden geselecteerd. 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
1
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.