Connectoren

Handleiding voor het inlezen van een ETIM-classificatie bestand

Hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd hoe een ETIM-classificatie bestand ingelezen moet worden. Hiervoor is wel de module ‘Logiport’ nodig die als module beschikbaar is in Logic4. Als deze module niet zichtbaar is in het scherm dan kan er contact worden opgenomen met de Servicedesk. Zij kunnen dit activeren.

Stap 1

  1. Maak de keuzes of jullie de template eigenschappen standaard wilt weergeven in het filter, en of ze standaard zichtbaar zijn op de artikel detail pagina. Deze keuze heeft betrekking op alle templates eigenschappen.

Stap 2

  1. Klik op de knop “Importeer ETIM”. Er zal een bestandselectie scherm geopend worden.
  2. Kies het juiste ETIM-bestand dat u heeft gedownload.
  3. Klik op de knop “Openen” in het bestandselectie scherm.

Stap 3

  1. Zodra u op openen heeft geklikt wordt het bestand ingeladen in LogiPort waarna alle klassen worden gecontroleerd of ze al bestaan in de administratie, veranderd zijn, of nog moeten worden toegevoegd. Bij punt (1) in de afbeelding kunt u zien wat de totaalaantal klassen zijn.
  2. Hier wordt getoond welke klassen er zijn gecontroleerd.

Stap 4

  1. Nadat alle klassen zijn gecontroleerd ziet u het volgende scherm. Hier kunt u eventuele veranderingen zien ten opzichte van de vorige data aanlevering. Zodra u op “Doorgaan” klikt worden alle wijzigingen doorgevoerd.

Na deze handeling is in LogiPort te zien welke artikeltemplates aangemaakt/gewijzigd zijn.

Het inlezen is voltooid wanneer de voortgangsbalk op 100% staat!

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
1

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.