Logic4

Aanmaken van een Grootboekcategorie

Via het tabblad Administratie en de groep Inrichten is het mogelijk om bij ‘Grootboekcategorieën’ nieuwe categorie aan te maken. Dat kan heel eenvoudig door een categorienaam in te vullen. Deze is vrij te kiezen hoeft niet te voldaan aan eisen. Onder de grootboekcategorie hangt u vervolgens de verschillende grootboekrekeningen. Bij de sorteervolgorde kunt u aangeven op welke plek in op de Balans of Winst & Verlies de categorie moet komen.

Weergave van grootboekcategorieën op een rapport.

Als alle grootboeken en bijbehorende categorieën goed zijn ingericht worden deze weergegeven op de rapporten: Kolommenbalans, Balans, Winst en Verlies en resultaat per periode. Hieronder een voorbeeld hoe de grootboekcategorieën worden weergegeven.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
1

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.