Logic4

Gebruikers kunnen geen andere medewerker kiezen bij een verkooporder

Bij een verkooporder is het als gebruiker mogelijk om bijvoorbeeld zelf een orderstatus aan te passen of een medewerker. In sommige gevallen kan het niet wenselijk zijn dat gebruikers zelf de order op iemand anders zijn naam kan zetten. Hieronder wordt aangegeven waar dit ingesteld kan worden.

Gebruikersrechten instellen

Op het tabblad ‘Gebruiker’ kunnen de gebruikersrechten worden beheerd. Een gebruiker hangt aan een bepaalde gebruikersgroep die weer bepaalde rechten heeft. Zie voor het inrichten van gebruikersrechten ook dit artikel. Om specifiek een recht toe te kennen voor de case hierboven dient te worden gegaan de ‘Gebruikersgroep inrichten’ en daarin te gaan naar ‘Tab: Instellingen’ > ‘Groep Algemeen’ en daar het vinkje aan of uit te zetten bij ‘Gebruiker/Filiaal na invoer wijzigbaar in order. Dat vinkje bepaald of een gebruiker de order op iemand anders naam kan zetten. Zie ook de printscreen hieronder:

Veld in de verkooporder

In de verkooporder is het volgende veld niet meer aanpasbaar voor de gebruikers die het betreft:

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.