Logic4

Dashboard

Dit document bevat de beschrijving hoe het Dashboard gelezen kan worden.

Ga binnen Logic4 naar ‘Dashboard’:dashboard

Binnen dit scherm zijn een aantal verschillende zaken getoond: Orders, Facturen en Omzet gegevens.

Orders

orders-dashboardBinnen deze grafiek zijn de ontvangen orders per maand in te zien. Dit overzicht bevat een periode van 24 maanden, zodat te zien is wat de trend is over de afgelopen 2 jaren. De kolommen geven aan wat de waarde van de orders is, terwijl de lijn aangeeft wat het aantal orders is geweest in de betreffende maand.

Facturatie

facturen-dashboardBinnen deze grafiek is te zien wat er de afgelopen 24 maanden is gefactureerd en in welke maand. Hierbij is de waarde wederom aangegeven in de kolommen en de aantallen worden getoond in de lijn grafiek.

Omzet

omzet-dashboardIn onderstaande tabel is een aantal belangrijke cijfers uit te lezen. Gegevens van de openstaande orders zijn te zien, evenals het geen wat nog kan worden gefactureerd en wat dus al is uitgeleverd. Tot slot is te zien wat er in de huidige maand is gefactureerd en wat er in de vorige maand is gefactureerd.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.