Overig

Controleren van de versie van de applicatie

De development afdeling van Logic4 werkt met tweewekelijkse sprints. In die sprint wordt er gewerkt aan de software. Dat kan gaan over doorontwikkeling vanuit Lisa, doorontwikkeling vanuit Logic4 zelf of reparatie van nog onvoldoende functionerende onderdelen. Deze aanpassingen worden na afloop van de sprint uitgerold d.m.v. een update van de applicatie.
Wanneer je problemen ondervind in de applicatie is het belangrijk om te controleren of je met de laatste versie van de applicatie werkt.

Controleren van de versie

Om de versie van de applicatie te controleren waar je mee werkt dien je eerst de applicatie Logic4 op te starten.
Na het inloggen kun je via Bestand -> Help -> Over het versie nummer opzoeken.

Het versienummer vind je vervolgens op de volgende plek:

Mocht je niet de laatste versie hebben, of mocht hier geen versienummer staan, dan dien je de laatste versie te downloaden via ons portaal.

https://portal.logic4.nl/

 

 

 

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
1
1

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.