Controleren van de versie van de applicatie

De development afdeling van Logic4 werkt met tweewekelijkse sprints. In die sprint wordt er gewerkt aan de software. Dat kan gaan over doorontwikkeling vanuit Lisa, doorontwikkeling vanuit Logic4 zelf of reparatie van nog onvoldoende functionerende onderdelen. Deze aanpassingen worden an afloop van de sprint uitgerold d.m.v. een update van de applicatie.
Wanneer je problemen ondervind in de applicatie is het belangrijk om te controleren of je met de laatste versie van de applicatie werkt.

Controleren van de versie

Om de versie van de applicatie te controleren waar je mee werkt dien je eerst Fisi op te starten.
Na het inloggen kun je via Bestand -> Help -> Over het versie nummer opzoeken.

Het versienummer vind je vervolgens op de volgende plek:

Mocht je niet de laatste versie hebben, of mocht hier geen versienummer staan, dan dien je hier de laatste versie te downloaden via ons portaal.

Let op! Het downloaden van de applicatie en/of invoegtoepassingen kan alleen via Internet Explorer