Webshop

Bolletje met een vraagteken toevoegen bij een filter

Op de artikeloverzichtspagina worden vaak vele soorten filters weergegeven. Om richting uw klant duidelijk te kunnen aangeven waar die voor dienen, is het mogelijk om middels een bolletje met daarin een vraagteken extra informatie te tonen. Hieronder wordt omschreven hoe dat geactiveerd kan worden.

Toelichting bij een filter toevoegen

Op het tabblad ‘Artikelen’ onder het kopje ‘Systeem’ staan de artikeltemplates. Kies de template waarin een toelichting moet komen. Open die template, zodat alle eigenschappen worden getoond. In het voorbeeld hieronder is de eigenschap ‘Besturingssysteem’ geselecteerd. Door deze aan te klikken verschijnt onderin het scherm een informatieveld. Deze is multitalig ingericht. Kies bij ‘Taal’ de gewenste taal en geef bij ‘Omschrijving’ een korte tekst mee die getoond moet worden op de webshop.

Functionaliteit laten activeren bij afdeling Klantgeluk

Nadat voor alle gewenste eigenschappen in betreffende templates een toelichting is geschreven kan bij onze afdeling Klantgeluk de functionaliteit worden geactiveerd. Stuur hiervoor een e-mail naar help@logic4.nl. Als deze functionaliteit voor jouw administratie is geactiveerd, zal het bolletje met extra toelichting als volgt worden getoond op de webshop:

Uitzondering

Om een informatiebolletje toe te voegen aan het voorraadfilter dient er een nieuw CMS item te worden aangemaakt met de volgende sleutel: voorraad-informatie. Als vervolgens de tekst gevuld wordt, komt dit achter het voorraadfilter te staan.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
2
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.