Logic4

Betalingen en tussenrekeningen zichtbaar krijgen in een overzicht

Op zowel de debiteuren- als de crediteurenkaart is bij de tabbladen ‘Openstaande posten’ en ‘Administratieve boekingen’ mogelijk om naast de orders en facturen ook de bijbehoren de betalingen te zien. Hierdoor is het in één overzicht snel duidelijk of voor een betreffende order en/of factuur al een betaling binnen is. Hieronder een voorbeeld van dit overzicht:

Als de betalingen niet zichtbaar zijn in zowel de tabbladen ‘Openstaande posten’ en ‘Administratieve boekingen’ kan dat twee oorzaken hebben:

  1. Er zijn geen betalingen geboekt voor de betreffende order of factuur. Stem dit af met de betreffende medewerker.
  2. De kolom die de betaling laat zien is niet zichtbaar. Deze kolom is zichtbaar te maken door deze te activeren via het grid. Dat kan door door in het betreffende scherm linksbovenin te klikken op het Logic4 logo en daar te kiezen voor Grids.
  3. De rechten om de betalingen te kunnen zien zijn niet juist ingericht. De beheerder kan deze rechten toekennen aan de betreffende gebruikersgroep. Dat kan door te gaan naar Gebruikers > Gebruikersgroep rechten en daar op de volgende rechten te klikken:

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.