Logic4

Artikelverrijking in Logiport

LET OP! Het kan voorkomen bij de internationale ETIM-classificaties dat deze niet overeenkomen met de aangeleverde data, als dit gebeurt wordt het artikel niet aan een artikel template gekoppeld. Hiervan wordt melding gegeven in het tekst-uitvoerveld onder in LogiPort.

Bij een artikelverrijking worden geen nieuwe artikelen aangemaakt als deze nog niet bestaan. Alleen van bestaande artikelen worden de volgende eigenschappen veranderd.

  • ETIM-classificaties
  • Artikel afbeeldingen (LET OP! Deze overschrijven eventuele bestaande afbeeldingen.)
  • Merken
  • Externe links zoals pdf-documenten van de fabrikant.
  • Artikel tags, hierin wordt het serie en type nummer in opgenomen. (LET OP! De huidige tags worden overschreven.)

Als u niet wilt dat bestaande data wordt overschreven kunt u dit aangeven op artikel niveau. Dit kan in het artikeloverzicht met de rechtermuisknop of in het artikelscherm. Zie hieronder een screenshot van het artikeloverzicht in Logic4:

Op artikelniveau zijn de synchronisatieopties ook in te stellen. Dat ziet er als volgt uit:

Twee te nemen stappen om de artikelverrijking te starten

Stap 1

  1. Download een selectie profiel van 2BA (INSBOU004 formaat). Het profiel bestaat uit meerdere bestanden, voor de verrijking hebben we echter alleen ProductData.xml nodig. Zet dit bestand op een plek waar u hem makkelijk terug kan vinden.

Stap 2

  1. Open LogiPort en ga naar de tab “ETIM” en druk op de knop “Importeren”. Er wordt nu een bestandselectiescherm geopend.
  2. Zoek het bestand “ProductData.xml” op en selecteer deze.
  3. Klik op “Openen”.

Logiport zal nu starten met de verrijking van de artikelen. Zodra het inlezen is voltooid krijg je hiervan een melding te zien.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
1

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.