Logic4

Bij een artikel kan ik geen standaard picklocatie instellen

Het is mogelijk om bij een artikel een standaard picklocatie en opslaglocatie bulk voorraad in te stellen. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als er gebruikt wordt gemaakt van hele specifieke voorraadlocaties. Deze instelling is te vinden op de artikelkaart op het tabblad ‘Voorraad’.

Als deze twee velden grijs zijn en dus niet te bewerken zijn is er gekozen voor een andere voorraadindeling. In het bovenstaande voorbeeld is gekozen voor een filiaalgebonden voorraad- en inkoopsysteem. Als dat vinkje bij de Systeem Instellingen op het tabblad ‘Magazijn’ aanstaat wordt er niet meer gekeken naar de locatie op het artikel zelf maar naar de standaard locatie van het filiaal. Om die reden worden de bovenstaande twee velden grijs en zijn ze niet meer te bewerken.

Zet niet zomaar dit vinkje aan of uit. Het heeft namelijk consequenties voor alle artikelen en voorraadlocaties in uw ERP systeem! Bij vragen neem dan contact op afdeling Klantgeluk.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.