Logic4

Aanmaken artikelen

Dit artikel bevat de beschrijving hoe artikelen kunnen worden aangemaakt en waar rekening mee moet worden gehouden bij het aanmaken van de artikelen.

Navigatie

Ga binnen Logic4 naar het menu Artikelen. Binnen de groep Artikelen kan nu worden gekozen voor Artikel aanmaken.

Aanmaken artikel

Nu kunnen de velden van het artikel gevuld worden. Het advies is om hier zo veel mogelijk informatie in te vullen die beschikbaar is. De velden Artikelcode, Artikelnaam 1, Merk en Hoofdgroep zijn groepen die minimaal gevuld dienen te zijn. De artikelstatus wordt standaard gevuld maar is zelf aan te passen en aan te maken.

Tevens moet op het tabblad Leveranciers een Leverancier worden gevuld met een artikelcode bij deze leverancier. Dit kan worden gedaan door op het tabblad Leveranciers een Leverancier te selecteren en een Artikelcode in te vullen. Dit kan worden bevestigd door op de knop Toevoegen te klikken.

Tot slot moet er nog minimaal een prijs zijn ingevuld. Ga hiervoor naar het tabblad Prijzen. Vul hier aantal, inkoopprijs, Verkoopprijs excl. En druk op de knop Berekenen. Er wordt nu een inclusief Prijs berekend. Klik dan op Toevoegen, waardoor de Prijs wordt toegevoegd.

Nu kan het artikel worden opgeslagen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
1

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.