Webshop

Aanbiedingsgroep op de webshop

Er kunnen allerlei artikelen in een aanbiedingsgroep worden gehangen. Deze aanbiedingsgroep kan vervolgens middels een banner of bannerslider op de webshop worden geplaatst. Een groot voordeel van een dergelijke groep is dat de items in de aanbieding snel en gemakkelijk vervangen kunnen worden.

Aanbieding inrichten

Aanbieding groepen kunnen aangemaakt worden onder de menu optie ‘website’ en dan vervolgens onder ‘inrichten’.

Wanneer onder inrichten op ‘aanbieding groepen’ wordt geklikt komt de volgende pop-up in beeld.

Naam      : Hier kan de interne naam opgegeven worden

Titel        : Hier kan de naam in de webshop opgegeven worden

Formaat : Dient altijd type 1 te zijn.

Taal        : Hier kan eventueel een vertaling worden opgegeven.

Vervolgens kan er bij een artikel worden aangeven bij welke aanbieding groep het artikel hoort. Klik hiervoor in Logic4 wanneer een artikel geopend is, links op aanbieding.

Wanneer het artikel is gekoppeld aan een aanbieding groep kan er binnen de pagina configuratie (zie help artikel ‘pagina configuratie’) het type ‘aanbieding groepen’ worden gekozen. Bij de groep kan dan vervolgens een aanbiedingsgroep worden geselecteerd. De artikelen gekoppeld aan deze aanbieding groep worden dan getoond in de webshop.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
1
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.