Connectoren

2BA profielen filteren op merken

Een profiel van het 2BA wordt gemaakt op leveranciersniveau. Dat betekent dat alle artikelen van die leverancier worden ingelezen zodra u de connector start. Het is heel goed mogelijk dat niet alle artikelen moeten worden ingelezen. Je wilt immers niet alle artikelen voeren van een leverancier maar wel een aantal. Daarom is binnen het 2BA de optie om te filteren op merk. De werking daarvan wordt in dit artikel toegelicht.

Stap 1: Aanmaken profiel

Bij het aanmaken van een profiel kunnen leveranciers worden opgegeven.

Stap 2: filteren op merken

Een leverancier mag vaker dan 1 keer voor komen in de selectie lijst. Hierdoor kunnen we op meerdere merken filteren.

 

Stap 3: definitief afronden

Bij het opgeven van de leverancier druk je op “Geavanceerde filtering” hierna klap je “Productselectie” uit en geef je een merk op. Per leveranciers regel kan je maar 1 merk opgeven. Als je dus meerdere merken van een leverancier wilt moet je meerdere regels aanmaken voor deze leverancier.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Neem dan contact op met Customer Solutions door een melding in te dienen via logic4.topdesk.net
Geschreven door
Heeft dit artikel geholpen?
0
0

Over Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor bedrijfssoftware en e-commerce. Als enige partij in Nederland bieden we een totaalpakket voor webshop, voorraad, artikelbeheer, kassa, inkoop, orderverwerking, CRM, facturatie, boekhouding, B2B/B2C, managementinformatie en meer. Onze klanten zijn (middel)grote groothandels, vakhandels en retailers. Zij profiteren voor een vast maandelijks bedrag van een volledig geïntegreerde frontoffice en backoffice en continue gratis doorontwikkeling.